Nickelback – Burn It To The Ground

DAGENS LÅT 2

Kanadensiska "softrock / softmetal" bandet Nickelback håller ju som bäst på med att producera klart sin kommande studioplatta "Here and Now", som är planerad att släppas under hösten 2011. Första singeln till plattan är enligt ryktena på väg att skickas ut till radiostationer runt om alldeles strax. Hur nya plattan kommer te sig, vet vi bara när den väl släpps. Personligen så ser jag fram emot den och hoppas den blir några snäpp tyngre än Dark Horse.

Senast bandet släppte en platta var 2008, och den heter då Dark Horse, vilken jag har valt ett spår ifrån i väntan på nya plattan. Videon kommer från en ganska mäktig livespelning.

BAND: @Nickelback
LÅT: Burn it to the ground


Stöd ROCKBLADETFACEBOOK
Klicka på LIKE i den högra kolumnen eller besök oss på FACEBOOK


Relaterade artiklar