NY MUSIK – KoRn – Narcissistic Cannibal

KoRn släppte igår singeln Narcissistic Cannibal , som kommer vara ett av spåren på deras 10:e studio album The Path Of Totality.

Det Bakersfield/California baserade bandet, KoRn, har varit väldigt aktiva sen starten 1993, och har skaffat sig en trogen skara fans runt om i världen. Det märks tydligt genom utsålda hus på deras spelningar och hur engagerade folk är i dersa nya låtar.

Låten känns bekant i en del avseenden, samtidigt ger det en indikation på helt nytt sound för KoRn. Personligen tycker jag det är ett intressant och spännande sound på den här nya låten. Om det beror på ett samarbete med "Kill the Noise" eller att det är en indikation på hur nya plattan kommer låta återstår att se.


Stöd ROCKBLADETFACEBOOK
Klicka på LIKE i den högra kolumnen eller besök oss på FACEBOOK


Relaterade artiklar