Released – Live and Unsigned, deltävling 2

Nu är det dax för delfinal 2, och den här gången är det Stockholms tur att gästas av Released – Live and Unsigned, laddade med 4 nya förväntansfulla band, som kommer ge allt på scenen för att bevisa att just dom är väl värda en finalplats den 17:e December på Göta Källare.

Harry B James är platsen, 19:00 öppnar dörrarna på lördag den 29:e Oktober.
(ROCKBLADET tävlar ut biljetter)

True Velocity (Sigtuna):
True Velocity föddes direkt med ett nytt och spännande sound, med mycket attityd, stämsång och groovigt tunggung. Bandmedlemmarna bor tillsammans i en lägenhet där de jammar, skriver och skapar sin musik. Just nu håller bandet på att spela in en platta och är riktigt sugna på att spela sin musik för publik.

5th Avenue (Västerås):
Musiken de spelar är energisk, känslofylld och lätt att ta till sig, men det är live som bandet är som allra bäst. Med stor vilja, en gnutta impulsivitet och en massa galenskap lämnar de ingen oberörd!

Great Rush (Umeå):
Great Rush spelar en uppriktig Rock n Roll med mycket energi och attityd. Efter att ha spelat ihop i några år, har bandet äntligen hittat sitt sound och är redo att ta över världen!

Summoned tide (Robertsfors): Summoned Tide är tight och melodiskt metalband från Robertsfors i Västerbotten med influenser från Uriah Heep, Helloween, Iron Maiden, Queensryche och Europe. Detta band har kallats ”Ett av de hetaste banden från norr på metal-scenen”.

Utöver alla dom här fyra fantastiska banden, kommer även ROCKnROLL Allstars vara headliner på delfinal 2, som vi redan annonserat ut här på ROCKBLADET!

Glöm inte bort våran tävling av biljetter till eventet!


Stöd ROCKBLADETFACEBOOK
Klicka på LIKE i den högra kolumnen eller besök oss på FACEBOOK


Relaterade artiklar