Released – Live and Unsigned: På scenen ROCKnROLL Allstars

ROCKnROLL Allstars gästar och headline:ar på Released – Live And Unsigned, Harry B James lördagen den 29:e oktober 2011.

ROCKnROLL Allstars som nyligen släppte sin singel Rockbottom samt video till den, och är i skrivande stund i slutskedet i studion för att finslipa sin kommande platta. Bandet som verkligen vet hur en Rockfest ska vara och lever ut allt genom sin grymma energi på scenen och via sin musik

Är du beredd på en Rock'n'Roll fest utan dess like, så ska du absolut komma till Harry B James, lördagen den 29:e oktober, och parta ihop med ROCKnROLL Allstars, samt var med och rösta fram ETT av fyra tävlande band, som kommer få chansen att vara med på finalen den 17:e December på Göta källare.

Alltså, Lördagen den 29:e Oktober på Harry B James i Stockholm, kom och "Kick Ass med Max, Bronxen, Matte & Staven"!

Max Diesle & ROCKnROLL Allstars hälsar er välkomna


Stöd ROCKBLADETFACEBOOK
Klicka på LIKE i den högra kolumnen eller besök oss på FACEBOOK


Relaterade artiklar