NYHET: The Gloria Story – NY MUSIKVIDEO


NYHET: The Gloria Story – NY MUSIKVIDEO

I juni albumdebuterade old school rockarna i The Gloria Story på hårdrocktoppens förstaplats med kritikerrosade plattan Shades of White. Sedan dess har gruppen turnérat konstant – med besök på bland annat Eksjö Stadsfest och Skogsröjet, och med förbandsgig till Raubtier, M.ill.ion, Warrior Soul, Gilby Clarke (Guns and Roses) och Ted Poley (Danger Danger) på CV:t. Det har blivit 30 gig under sommaren och hösten (över 100 spelningar sedan starten för två år sedan).

Nej – det här är inte metal. Det är old school rock, med fokus på underhållning, själ och hjärta.

Mer info om The Glory Story finner du nedan:
Hemsida: www.thegloriastory.com
Facebook: www.facebook.com/thegloriastory

 


Stöd ROCKBLADETFACEBOOK
Klicka på LIKE i den högra kolumnen eller besök oss på FACEBOOK


Relaterade artiklar