NY MUSIK: BatAAr – VAIN STRUCTURES (VIDEO)

BatAAr är ett av det senaste alstret från Metal-fabriken i Göteborg. Trots att gösslas med nya band inom genren Metal Core så känns ändå BatAAr nytt o fräscht.

Bandet har nyligen släppt en ny video till låten VAIN STRUCTURES som finns med på deras EP ABSORB. Bandet beskriver sin musik som att de vill gripa tag i lyssnaren och få denne att stanna upp. Det har de verkligen lyckats med i VAIN STRUCTURES. Introt skapar en mystiskt härlig känsla, efter det händer det saker hela tiden. Variationer i både tempo, tunga riff, fina melodislingor, variationerna och övergångarna mellan Sebs eastern-inspirerande clean- och scremsång passar riktigt bra. Jag kan inget annat säga att jag ber dig och luta dig tillbaka, klicka på playknappen nedan och njut i 4 minuter och 27 sekunder.

BatAAR – VAIN STRUCTURES
Betyg: 7/10

 

Vill du veta mer om bandet. Läs intervjun som jag nyligen gjort med dem.
INTERVJU: BatAAR

FAKTA OM BATAAR:

Seb (Sång,Scream)
Patrik (Gitarr)
Simon (Gitarr)
Felix (Bas)
Tobias (Trummor)

ABSORB – iTunes
ABSORB – Spotify
Hemsida
Facebook
 


Stöd ROCKBLADETFACEBOOK
Klicka på LIKE i den högra kolumnen eller besök oss på FACEBOOK


Relaterade artiklar