NYHET: SUMMONED TIDE – In the Studio – DAGBOK

I mitten av december deltog metal-hjältarna från Robertsfors, Summoned Tide, i Released - Live & Unsigned-finalen. Trots att det inte tog hem vinsten var det höstens höjdpunkt för bandet. Väl tillbaka hemma i Robertsfors än mer taggade och uppfyllda av inspiration, så känder bandet är det är dags att spela in någonting nytt.
Det var liksom ingen idé att ligga på latsidan, en tokbra start 2012.

Inspelningen har gjorts, precis som förra skivan, i Garage Land Studio i Umeå tillsammans med Ronnie Björnström som producent. Jag pratade med bandet igår, där sade  Rickard Thelin, sångare och gitarrist, att han var så glad att allting har funkat så bra. Helt fantastiskt kul.

Efter samtalet kände jag mig mycket nyfiken att få reda på vad som egentligen hände under dessa dagar. Därför är det så roligt att bandet har fört dagboks-anteckningar och tagit lite bilder under veckan som gott. Allt för att vi ska få se och läsa vad som hände under deras inspelnings-veckan. Verkligen superkul!

Från och med i eftermiddag och fyra dagar framåt kommer vi här på Rockbladet exklusivt att publicera deras dagbok.
Det får absolut inte missas!
 

Den nya skivan kommer heta BRINGER OF THE TIDE och kommer släppas någon gång i mitten av mars.


Stöd ROCKBLADETFACEBOOK
Klicka på LIKE i den högra kolumnen eller besök oss på FACEBOOK


Relaterade artiklar