ROCKBLADET SÖKER FLER MEDARBETARE

ROCKBLADET – Vi vill växa ännu mer och behöver din hjälp!

Vi är så otroligt glada över att så många tycker om det vi publicerar här på Rockbladet.se. Men det finns mycket mer att skriva om, så vi söker ständigt fler medarbetare. Vi söker både skribenter och fotografer i hela vårt avlånga land för att kunna bevaka konserter, intervjuer, recensioner och reportage.

ROCKBLADET behöver din hjälp med att fortsätta växa, och att bli än starkare. Brinner du precis som oss för Hårdrock/Rock/Metal, och tycker att det skulle vara kul att sprida vårt budskap. Har du talets-/skrivandets gåva? Skulle du tycka det vara spännande och utmanande att träffa artister för intervju? Är du objektivt subjektiv i dina åsikter om musik? Tycker du det skulle vara utmanande och spännande med att skriva recensioner på nytt material innan dina kompisar får chansen att höra musiken? Tycker du precis som oss att det är givande med en bra konsert, och tala om för alla andra hur stämningen och känslan är?
Då ska du absolut skicka in en ansökan till oss.  

Ju nu söker vi:

Skribenter – Vi söker skribenter som gillar att jobba både på fältet och hemifrån, som brinner för att skriva artiklar/reportage om t.ex band och olika event. Har du kamera och fotokunskap är det meriterande.

Nyhetsskribenter – Vi söker skribenter som har tid och möjlighet att publicera nyheter dagtid.

Skivrecensenter – Vi behöver fler skribenter som vill recensera ny musik. Både från nya band såväl som etablerade.

Konsertrecensenter – Vi söker fler skribenter runt om hela vårt avlånga land som gillar att skriva om konserten du just nu sett på. Vi vill ha tag i dig som inte kan bärga dig att berätta om det du just upplevt.

Fotografer – Vi söker fotografer till konserter, intervjuer och reportage.

Har du tidigare skrivit redaktionell text, fotat på konserter och andra live-event är meriterande.
Tycker du att något ovan passar in på dig, så tveka inte att skicka in din ansökan till oss. 
Skriv en kort beskrivning om dig själv, vart du bor, din ålder samt gärna länkar till tidigare vad du tidigare skrivit eller fotat.  
Glöm inte att lämna dina kontaktuppgifter, så att vi kan få tag i just dig.

Allt arbete inom Rockbladet.se är ideellt. Det vi kommer erbjuda dig är access till konserter, festivaler, fotopass m.m.

Skicka in din ansökan till rb@rockbladet.se, märk mailet med "ANSÖKAN" och vilken/vilka av de ovanstående tjänsterna du söker i ämnesraden.

Vi som gärna välkomnar dig i Rockbladet-familjen är:
Jonas & Micke!


Stöd ROCKBLADETFACEBOOK
Klicka på LIKE i den högra kolumnen eller besök oss på FACEBOOK


Relaterade artiklar