NYHET: BADMOUTH förband till W.A.S.P – 30 Years of Thunder

Badmouth förband till W.A.S.P

Den 21 September 1982 spelade W.A.S.P. sin första show på Troubadour i Los Angeles. 30 år senare startar bandet sin jubileums turné "30 years of Thunder" i England och sedan över hela världen. Denna världsturné kommer bli det  största spektakel W.A.S.P. någonsin skapat.
Det två timmar långa showen kommer vara uppdelad i tre delar. En timmes set med material från de fyra första albumen. Det andra setet kommer vara en 25 minuters förkortad version av "The Crimson Idol" komplett med film. Det tredje setet kommer bestå av material från deras nya album som släpps i år, äldre material samt allt däremellan. Denna show kommer ha flera videoskärmar, pyroteknik och element från de tidiga W.A.S.P. konserterna (kanske t.o.m. en exploderande "cod piece") and Blackie´s mikrofonstativ "Elvis". På denna turne kommer W.A.S.P. göra hela 9 spelningar i Sverige, förband är svenska BADMOUTH. "30 years of thunder" – Utlovas bli den bästa och största W.A.S.P. världsturnén någonsin!
 

no images were found

 
Svenska BADMOUTH som startade 2007 utan några intentioner att vara något annat än ett studioprojekt, växte sig fram via Chris LeMon (bas) och Mike Hill (Komp/rytmgitarr) , för att senare fyllas på med Tom Pearson (sång), Randy Joy (Lead gitarr) och Rick Hard (trummor). 2009 släptes det första och självbetitlade fullalbumet. 2010 kom Rick Hard att ersättas med Vinnie Sharpe, redan ett år senare släppte bandet sitt andra fullalbum "Heavy Metal Parking Lot", med bl.a. låten "Tired"
 


Stöd ROCKBLADETFACEBOOK
Klicka på LIKE i den högra kolumnen eller besök oss på FACEBOOK


Relaterade artiklar