ROCKnROLL Allstars till Skogsröjet 2012

ROCKnROLL Allstars, bandet som levererar enorm mängd energi och glädje på scenen är återigen bokade till Skogsröjet i Rejmyre.

Nu är det klart, bandet med attityd och fest i sinnet, de som gärna tänjer på gränserna både vad gäller liveframträdande och i videos, kommer även i år att leverera sin glädjespridande show på Skogsröjet i Rejmyre. Skogsröjet 2011 gjorde ROCKnROLL Allstars ett riktigt bra och starkt framträdande på lilla scenen, då folk formligen for fram som lämmeltåg mot deras show.

ROCKnROLL Allstars håller även nu som bäst på med att finslipa sin kommande platta, där låtar som tidigare givits ut kommer ha fått uppfräscning. Det kommer bli mycket intressant att se resultatet av plattan, då jag vet hur hårt grabbarna jobbat med den. Ny singel och video kommer släppas till allmänheten den 1:a maj 2012. 

Vi på Rockbladet har ju även haft nöjet att träffa bandet både vid scen, som bakom scen. Vi fick även tillfälle att vara med vid inspelningen av deras senaste video till låten "Rockbottom" , vilken spelades in hemma i Max Diesels lägenhet. Det var fullt uppställ med allt som Rock'n'Roll har att ge, lägenheten invaderades av folk, vilket gjorde hela inspelningen till en grym fest. Resultatet ser du i videon nedan, om du inte redan sett den tidigare så se den nu, har du sett den tidigare, se den då ännu en gång till. Bilder från Videoinspelningen ser du här samt mingelbilder här

 

 

Mer information om Skogsröjet hittar du här

ROCK'n'ROLL Allstar hemsida

ROCK'n'ROLL Allstar Facebook

 

Klara Artister till Skogsröjet 2012:

 • Alice Cooper
 • Anvil
 • Astral Doors
 • BADMOUTH
 • Bloodbound
 • Bonfire
 • Doro
 • Faster Pussycat
 • Hardcore Superstar
 • Kingdom Come
 • L.A. Guns
 • Michael Monroe
 • Märvel
 • Nightingale
 • NITRODIVE
 • RocknRoll Allstars
 • Roxie 77
 • Sator
 • Sherlock Brothers
 • Sister Sin
 • SuperCharger
 • Ted Poley
 • Testament
 • The Gloria Story


Stöd ROCKBLADETFACEBOOK
Klicka på LIKE i den högra kolumnen eller besök oss på FACEBOOK


Relaterade artiklar