SPELNYHET: RockScience Festival – Rockbladet kommer testa spelet du inte kan vara utan under semestern.

Hur bra är spelet egentligen? Håller det måttet? Är det för lätta eller för svåra frågor? Frågorna är många. Nu är det dags att ta reda på hur det ligger till!!

Jonas Lööw, Micke Andersson från Rockbladet tillsammans med Sulan Von Zoomlander (Basist man.machine.industry, 13 Kill Production, modell hos Brands For Fans AB, bland annat Slayers vin), Jimmy Bergman (gitarrist man.machine.industry) och Mattias Ekberg (kompis till Jonas Lööw)  kommer testa spelet tisdagen den 17/7. Vi kommer förstås att recensera spelet efteråt. Vi kommer också liverapportera från vårt lilla event. Så håll ögonen öppna nu på onsdag!!
 

INFO ROCK SCIENCE

HEMSIDA
FACEBOOK
 


Stöd ROCKBLADETFACEBOOK
Klicka på LIKE i den högra kolumnen eller besök oss på FACEBOOK


Relaterade artiklar