KONSERTTIPS: STICK TO YOUR GUNS – Arenan (Stockholm)

IMPERICON NEVER SAY DIE! TOUR 2012 kommer till Sverige! STICK TO YOUR GUNS kommer den 23 oktober, tillsammans med inte mindre än sju andra band, att spela på Klubben/Fryshuset i Stockholm. ROCKBLADET kommer naturligtvis att vara där. 

Stick To Your Guns (STYG) supportar sitt senaste alster DIAMOND, som släpptes i våras genom Sumerian Records. Skivan, som är bandets femte, har fått lite blandad kritik runt om i musikvärlden och många tycker inte att den lever upp till kanonskivan The Hope Division (2010). Jag tycker däremot att DIAMOND absolut håller som en bra metalskiva. Den är aggresiv, den har en vilja att röja och den har all potential att låta bra live. Vad mer kan man begära?

Här har ni ett smak prov med låten Against them all.

Tillsammans med STYG kommer även We Came As Romans, Bless The Fall, For The Fallen Dreams, Obey The Brave, At The Skylines, The Browning, At Dawn We Rage. Det är alltså bäddat för en riktigt hård kväll!

Håll er uppdaterade på ROCKBLADET!

BANDFAKTA – STICK TO YOUR GUNS

MEDLEMMAR
Jesse Barnett – Vocals
Chris Rawson – Guitar 
Josh James – Guitar 
Andrew Rose – Bass
George "Schmitty" Schmitz – Drums

| HEMSIDA | FACEBOOK |


Stöd ROCKBLADETFACEBOOK
Klicka på LIKE i den högra kolumnen eller besök oss på FACEBOOK


Relaterade artiklar