NY MUSIK: THE WISER – En ny rock-duo tar världen med storm

Nu är det bara en dag kvar innan den nya rockduon THE WISER, med Jonas Hermansson och Nisse Westfelt dvs två tredjedelar av bandet Treadstone, ska släppa sin första singel Misery Loves Company. Bandet har ett mål i sikte och det är ta världen med storm. 


(The Wiser, Jonas Hermansson, Nisse Westfelt, Foto: Björn Althoff)

THE WISER är en Stockholmsbaserad rockduo där medlemmarna Jonas Hermansson (Sång/Gitarr) och Nisse Westfelt (Trummor) utgjorde tidigare två tredjedelar av bandet Treadstone, nu tar de det vidare som en duo under nytt namn.

Misery Loves Company är första singeln från THE WISER, från början skulle den släppas i början av december, men killarna hade inte tålamod att vänta längre, releasedatumet flyttas fram till imorgon tisdag den 27 november 2012.

Misery Loves Company är perfekt första singel. Det är en mycket trallvänlig, rak, välproducerad, modern punkrock-låt som kommer tilltala en mycket bred publik. Den innehåller både catchiga riffs, stick, basgångar gjorda av den gamla hederliga MOOG-orgeln. Om den nu är en teaser av vad som komma skall får vi vänta och se. Jag förväntar mig ett riktigt pang-album helt utan konstiga krusseduller. De har under senaste året skrivit låtar tillsammans med många namnkunniga låtskrivare både här hemma i Sverige och borta i USA. Det ska definitivt kunna bana vägen emot deras mål ATT BLI VÄRLDSBERÖMDA.

Kom ihåg att det var på Rockbladet.se du läste det först!!

Skribent: Jonas Lööw (jl@rockbladet.se)

BANDFAKTA – THE WISER

MEDLEMMAR
Jonas Hermansson – Sång/Gitarr
Nisse Westfelt – Trummor

Aktuell med: Premiärsingeln "Misery Loves Company", som släpps tisdagen den 27/11-2012

Betyg av Misery Loves Company: 8/10

| HEMSIDA | FACEBOOK


Stöd ROCKBLADETFACEBOOK
Klicka på LIKE i den högra kolumnen eller besök oss på FACEBOOK


Relaterade artiklar