NY ROCKMUSIK: Stone Sour – Släpper del 2 av House of Gold & Bones

Kreativa Stone Sour släpper i vår del 2 i albumserien "House of gold and bones". Den första delen togs emot med stående ovationer. Vi hoppas såklart att den andra delen levererar i stil med den första.

Grammynominerade rockbandet Stone Sour släpper House of Gold & Bones del. 2, den andra delen i deras albumserie, House of Gold & Bones, på Roadrunner Records, 10 April, 2013. Skivan är inspelad i Sound Farm Studios med producenten David Bottrill (Tool, Muse) vid rodret. House of Gold & Bones, del 1, har fått lysande recensioner världen över.

Den första singeln från House of Gold & Bones del. 2, "Do me a favor" kommer att finnas tillgänglig digitalt den 12 februari 2013. Videon till "Do me a favor" kommer att regisseras av Phil Mucci vars video för "High On Fire" utsågs till bästa video 2012 av Revolver Magazine . Den första singeln från House of Gold & Bones del. 1, "Absolute zero", rusade upp på listorna världen över och blev en snabbt en favorit.

Stone sour är inne i ett kreativt flöde just nu, musik bara en av de medier som används för att tala om House of Gold & Bones berättelse. Sångaren Corey Taylor avslöjade nyligen uppgifter om det nya projektet med Dark Horse Comics.

Skribent: Jessica Lööw Kannebäck (jlk@rockbladet.se)

BANDFAKTA

MEDLEMMAR

Corey Taylor – vocals
James Root – guitar
Josh Rand – guitar
Shawn Economaki – bass
Roy Mayorga – drums

| HEMSIDA | FACEBOOK |


Stöd ROCKBLADETFACEBOOK
Klicka på LIKE i den högra kolumnen eller besök oss på FACEBOOK


Relaterade artiklar