NYHET: Sick Puppies till Sverige i april

Den australiensiska powerrocktrion Sick Puppies kommer äntligen till Sverige för en trio efterlängtade spelningar. Den 10 april kommer de till Klubben i Stockholm, dagen därpå till Linköping Konsert & Kongress och den 12 april till Sticky Fingers i Göteborg. Som support får vi se den brittiska trion The Feud. Biljetterna släpps till försäljning den 7 februari.

Sick-Puppies

Sick Puppies har i sitt hemland redan etablerat sig som ett stort rockband med en fanskara som är vildsint dedikerade. Ända sedan deras låt ”All The Same” laddades upp på Youtube i samband med Free Hugs Campaign har bandet fått se sig igenkända vart de än vänder sig. ”All The Same” har setts nästan 75 miljoner gånger(!) och generar fans vid vartenda tillfälle.

Sedan dess har de släppt fyra album och turnerat över en stor del av världen. Sick Puppies fyller samma kostym och dräkt som Foo Fighters där melodier backas upp av ett tungt gung, en kombination som i det närmaste är oslagbar.

Som support till Sick Puppies under dessa tre kvällar kommer vi att få möta dans/rock-crossovern The Feud som har sitt ursprung i Lancaster i Storbritannien. 

Datum

10.4 Stockholm, Klubben – Fryshuset

11.4 Linköping, Konsert & Kongress

12.4 Göteborg, Sticky Fingers


Stöd ROCKBLADETFACEBOOK
Klicka på LIKE i den högra kolumnen eller besök oss på FACEBOOK


Relaterade artiklar