NYHET: Crucified Barbara släpper ny singel ‘To Kill A Man’ och medverkar på Feministiskt initiativs valskiva

Tjejerna i Crucified Barbara släpper en ny singel, TO KILL A MAN, som kommer att finnas med på partiet F!'s valskiva. Skivan och singeln kommer släppas onsdagen den 23 april. TO KILL A MAN är en tung och mörk låt i flera aspekter. Nu i samarbete med Rockbladet.se kommer ni kunna höra låten före alla andra. Vi kommer lansera en smyglyssning redan den 22 april, så håll utkik på Rockbladet.se för mer information.

crucified-barbara-killaman-cover

Nyligen så signade Crucified Barbara ett kontrakt med skivbolaget Despotz Records. De håller just nu på att färdigställa sitt nya album samtidigt som de är och turnérar i Brasilien just nu. Albumet kommer heta "In The Red" och kommer släppas den 20 augusti. Men redan nu kommer vi få en försmak genom att de släpper sin första singel "To Kill A Man". Låten kommer både släppas som singel digitalt, men kommer även släppas på det politiska partiet F!'s valskiva den 23 april.

Crucified Barbara uttalar sig så här om låten och valet att ställa upp men F! valskiva:

"Vi och många med oss känner en enorm maktlöshet och ilska när vi hör och läser om män som systematiskt misshandlar och våldtar kvinnor. Den här typen av brott är nåt som sker varje dag, överallt."

"Av vreden skapade vi musik. Tunga ämnen och hårda riff blev till låten ”To Kill A Man”, en riktigt tung låt i dubbel bemärkelse.”

Men vi på Rockbladet.se tillsammans med Despotz är lite mer otåliga av oss, så vi vill att ni ska kunna få lyssna på låten ännu lite tidigare. Så vi kommer starta en förhandslyssning redan den 22 april, dvs dagen innan releasedagen. Så håll utkik på Rockbladet.se's hemsida och facebook för mer information.

 

crucified-barbara-bandbild2014

BAND: Crucified Barbara
RELEASE: Singeln "TO KILL A MAN"
ALBUM: Kommer finnas med på F!'s valskiva
DATUM: 2014-04-23
SKIVBOLAG: Despotz Records
FORMAT: Digital singel

 

BANDFAKTA – Crucified Barbara

MEDLEMMAR
Mia Coldheart – Vocals, guitar
Klara Force – Guitar, backing vocals
Ida Evileye – Bass
Nicki Wicked – Drums, backing vocals

HEMSIDA | FACEBOOK | SPOTIFY |


Stöd ROCKBLADETFACEBOOK
Klicka på LIKE i den högra kolumnen eller besök oss på FACEBOOK


Relaterade artiklar