Nu släpper Live Nation ett större antal extrabiljetter till Foo Fighters

Fredagen den 12 juni intar Foo Fighters äntligen Ullevi i Göteborg. Intresset för konserten har varit väldigt stort och sedan en tid har flera sektioner (däribland ståplats) varit helt slutsålda. 

Foo-Fighters-Bandbild-2015

Nu kan Live Nation glädjande nog meddela att de av produktionstekniska kan släppa upp ett större antal biljetter till försäljning, både ståplats och sittplats. Det rör sig om ca 2500 nya biljetter, och de är släppta i detta nu.

Fyra år efter deras slutsålda konsert på Stockholms Stadion tar Foo Fighters nu det naturliga steget upp till Sveriges mest klassiska konsertarena för en exklusiv spelning på Ullevi i sommar. Foo Fighters befäster härmed rollen som ett utropstecken i tillväxten av rockband på Ullevi-nivå. 

Den 12 juni i Göteborg kommer gå till rockhistorien.

Biljettinfo finner du på Livenation.se.

 


Stöd ROCKBLADETFACEBOOK
Klicka på LIKE i den högra kolumnen eller besök oss på FACEBOOK


Relaterade artiklar