Exklusiv SABATON-tävling

SABATON är högaktuella med sitt nya album THE LAST STAND, ett album vår egna skribent André är helt lyrisk över. Nu har fått möjligheten tillsammans med HEADBANGR att tävla ut riktigt exklusiva SABATON-priser.

Rockbladet.se tillsammans med HEADBANGR tävlar nu ut exklusiva SABATON-priser i form av nya albumet THE LAST STAND på Vinyl, en signerad version av HEROES ON TOUR och ett signerat trumskinn. Följ instruktionerna nedan för att delta i tävlingen. OBS!! ÄNDRING!! Tävlingen avslutas redan på fredag den 26 augusti klockan 12.00 OBS!!!, vinnaren kontaktas kort därefter.

Sabaton-TheLastStand-Promo

TÄVLINGEN

– Fyll i kontaktuppgifter nedan, svara på frågan och skriv en motivering varför just du ska vinna biljetter.

– Öka chanserna genom att dela tävlingen på sociala medier (Facebook, Twitter, Instagram)

 

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD OCH VINNARNA ÄR KONTAKTADE!!

 

 


Stöd ROCKBLADETFACEBOOK
Klicka på LIKE i den högra kolumnen eller besök oss på FACEBOOK


Relaterade artiklar