Nick Cave & The Bad Seeds till Ericsson Globe

Nick Cave & The Bad Seeds återvänder till Sverige. Denna gång är det Stockholm och Ericsson Globe som står värd när ett av vår tids mest kritikerhyllade band kommer på efterlängtat besök den 18 oktober.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

Nick Cave & The Bad Seeds har sålt över 5 miljoner album och deras sound har påverkat och inspirerat tusentals artister och fans världen över. I september förra året släpptes deras femtonde album ”Skeleton Tree” – dagen efter den tunga och vackra dokumentären ”One More Time With Feeling”, om bandets arbete med albumet hade premiär. Albumet gick in på albumlistans förstaplats i åtta länder, och topp-5-placeringar i ytterligare elva länder. Albumet blev bandets största listframgång i både England (2) och i USA (27).

När bandet nu äntligen kommer till Sverige i höstmörkret består de av Nick Cave, Warren EllisMartyn CaseyThomas WydlerJim Sclavunos, Conway SavageGeorge Vjestica och Larry Mullins.

Nick Cave & The Bad Seeds i Ericsson Globe är något man absolut inte vill missa.

Datum

18.10 - Ericsson Globe, Stockholm

Fotograf: Tom Oldham 


Stöd ROCKBLADETFACEBOOK
Klicka på LIKE i den högra kolumnen eller besök oss på FACEBOOK


Relaterade artiklar