Vinnarna av Festivalpass till ÖSTGÖTA ROCKFESTIVAL är utsedda

Vinnarna av festivalpass till ÖSTGÖTA ROCKFESTIVAL är nu utsedda. Stort grattis till er alla.

ÖSTGÖTSKA FESTIVALBOLAGET är ett nytt eventbolag som nu har startat flera typer av event i Norrköping. Det är så att Norrköping börjar bli någon form av festivalmeckat med stora festivaler som BRÅVALLA och WHERE'S THE MUSIC?. Men varför stanna där? Så Albin Selerud och hans crew tycker det finns utrymme för mer festivalliv och då i en lite mindre skala. Ett otroligt kul och bra initiativ och det har kännts självklart för oss på Rockbladet att stödja detta så gott vi kan genom publicitet. Lineupen är ju väl kända band både generellt för den svenska publiken och våra läsare. LILLASYSTER, SMASH INTO PIECES och JAY SMITH är riktigt bra liveakter. Utöver dessa giganter så kommer de så klart att vara en hel del mer lokala akter också, så som SOLENCE, ISFRUUN, REVOLVERINE, MELONKVARTETTEN, STREJKBRYTAREN OCH ROSEPH! Nu vill vi tävla ut ett gäng festivalpass till dig och en polare.

VINNARNA ÄR:

Erika Windisch (Norrköping)
Nea Ekdahl (Harplinge)
Alex Hultkrantz (Norrköping)

STORT GRATTIS från Rockbladet.se och Östgöta Rockfestival.

Om du inte var en av vinnarna så kan du köpa dig ett festivalpass via den här länken.


Stöd ROCKBLADETFACEBOOK
Klicka på LIKE i den högra kolumnen eller besök oss på FACEBOOK


Relaterade artiklar