The Hawkins släpper första singeln från det kommande debutalbumet

"Fuck You All I'm Outta Here" – den mycket efterlängtade debut-singeln från det svenska up-and-coming rockbandet The Hawkins släpps via Gain / Sony Music den 12 maj. En låt som är mer än bara en rocksång. Den tar ställning.

– Jag skrev den 2014, säger Johannes Carlsson, sångare och gitarrist. Ett år med två val. Den första var Europaparlamentets val, följt av ett svenskt nationellt val senare. Det som blev uppenbart var att neo-nazi och neo-fascistiska rörelser hade vuxit över hela kontinenten. Så jag skrev den här låten känner sig obekväma, pissad och rädd med förverkligandet av vad det första valet hade resulterat i. Tyvärr har ingenting ändrats till det bättre sedan dess.

 

Hökarna är för närvarande ute på en vårturné och releasen av nya singeln sker samma dag som de spelar Rock Bar i Örebro.

– Det känns helt enkelt fantastiskt att äntligen få presentera den första låten från vårt debutalbum, efter att ha arbetat med det så länge, säger Mikael Thunborg, gitarrist. Och vad kan vara bättre än att fira det tillsammans med våra fans på en liten och intim plats, som vi spelat på flera gånger tidigare.

"Fuck You All, I'm Outta Here" är den första singeln som släpps innan releasen av fullängdsdebuten, som är planerat att släppas i slutet av september.

 

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)
BAND: The Hawkins
AKTUELLA MED: Första singeln "Fuck You All I'm Outta Here" från det kommande debutalbumet som släpps i september 2017.
SKIVBOLAG: Gain / Sony Music
RELEASEDATUM: 2017-05-12

 

BANDFAKTA – THE HAWKINS

MEDLEMMAR
Johannes Carlsson: Lead vocals/Guitar
Mikael Thunborg: Guitar/Background vocals
Albin Grill: Drums/Background vocals
Martin Larsson: Bass

| YOUTUBE | FACEBOOK | SPOTIFY |

2017-02-23-Hawkins-på-Anchor-091


Stöd ROCKBLADETFACEBOOK
Klicka på LIKE i den högra kolumnen eller besök oss på FACEBOOK


Relaterade artiklar