Nocean skriver kontrakt för albumsläpp med Rambo Music/Sony Music

Rockbandet Nocean från Stockholm spelar in sitt andra fullängdsalbum och det står nu klart att albumet kommer distribueras och marknadsföras via dotterbolaget till Sony Music - Rambo Music. Releasen planeras till sena 2017 med en efterföljande Europaturné i början av 2018. Albumet spelas in och produceras i bandets egna studio och två singlar har redan släppts på egen hand; 'The Change' och 'This Must Be'.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

Stockholmsbandet Nocean spelar melodiös, alternativ rock med metalinfluenser och elektroniska inslag. Bandet har funnits sedan 2013 och är första rockbandet i Sverige som någonsin släppt en musikvideo i 360 grader ('The Change'). I juni 2017 spelade de på Sweden Rock Festival, de har turnerat mycket utomlands under det senaste året och just nu spelar de in sitt andra album som släpps senare i år via Rambo Music / Sony Music. Under sommaren 2016 ändrades medlemsuppsättningen något och sedan dess har bandet valt att utveckla sin musikstil inom den alternativa rockgenren. Deras nyare sound märks i de senaste två singlarna The Change och This Must Be som släppts från det nya albumet.

HEMSIDA SPOTIFY


Stöd ROCKBLADETFACEBOOK
Klicka på LIKE i den högra kolumnen eller besök oss på FACEBOOK


Relaterade artiklar