Spotify lanserar “Din Tidskapsel”

Spotify berättar: Vi är glada att presentera vår senaste personligt skräddarsydda spellista: Din Tidskapsel. Från och med idag, för alla användare* i 60 marknader, samlar Din Tidskapsel minst 30 av dina mest nostalgiska låtar från tonåren – den perfekta spellista för att resa tillbaka i tiden.

Din Tidskapsel är nästa steg efter sommarens succé med Dina Sommarminnen, men huvudsakligen utformad för att ge dig bekanta favoriter som får dig att minnas tillbaka.

Du hittar Din Tidskapsel i toppen av Hem, eller i fliken Utforska i din telefon, både på iOS och Android. Du kan även besöka timecapsule.spotify.com eller scanna koden nedan genom att trycka på kamera-symbolen i Sök.

* Spotify kommer enbart erbjuda Tidskapsel-spellistor för användare över 16 år.

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)


Stöd ROCKBLADETFACEBOOK
Klicka på LIKE i den högra kolumnen eller besök oss på FACEBOOK


Relaterade artiklar