Konsertfoto: Honeymoon Disease – releaseparty på Geronimos FGT

De ständigt blågulklädda göteborgarna Jenna Disease, Acid Disease, Cedric Disease och Jimi Disease hade releasefest för sin andra platta Part Human, Mostly Beast på Geronimo's FGT. Ett album som enligt bandet själva är både hårdare och mer souligt än debuten The Transendence vilket också bättre ska spegla hur kvartetten låter live. Det vill säga fullt blås av rå och högenergisk groove 'n' roll som andas V-jeans och lurviga pollisar. Perfect match för ett ställe som Geronimos alltså vilket också märktes på den fulltaliga publiken. Kolla in bilderna från kvällen här!  

Annons

 

 

TEXT: Fredrik Blid (fredrik.blid@rockbladet.se)
FOTOGRAF:
Kristin Carlsson (kristin.carlsson@rockbladet.se)
KONSERT: Honeymoon Disease
ARENA: Geronimos FGT / Stockholm
DATUM: 2017-12-09


Stöd ROCKBLADETFACEBOOK
Klicka på LIKE i den högra kolumnen eller besök oss på FACEBOOK


Relaterade artiklar