JB släpper sin debutsingel “Dum Spiro Spero”

Rak och hård metal. Det är precis vad du får när du lyssnar på JB:s första singel "Dum Spiro Spero".

Annons

JB, eller John Bergqvist som är hans fullständiga namn, är en musiker med många bollar i luften. Han är framförallt känd för sin tid som basist i Disregard, men är också assistent och bokare till namn som Skitarg, Snowy Shaw och Prevail in Darkness. Nu är det han själv som kliver ut i rampljuset.

Under 2018 kommer han släppa två album, varav ett av dem är ett metalalbum med titeln "Per Nubila Ad Lucem". Albumet släpps i höst men redan nu går det att lyssna på JB:s första singel "Dum Spiro Spero", en sann metalrökare, lagom till helgen. 

 

Text: André Millom (andre.millom@rockbladet.se)


Stöd ROCKBLADETFACEBOOK
Klicka på LIKE i den högra kolumnen eller besök oss på FACEBOOK


Relaterade artiklar