SIR REG-tävlingen avgjord, blev du en av vinnarna?

SIR REG tävlingen är nu avslutad och vinnarna har kontaktats. Pris-potten var All-In-Paket samt två vinyl-paket, blev du en av vinnarna?

 

SIR REG är en energisk sextett från Sverige, frontad av irländaren Brendan Sheehy på sång som lämnade hemstaden Dublin för att komma till Sverige och uppfylla sin dröm att sätta ihop ett så bra band som möjligt. På fredag släpps deras femte album “The Underdogs”.
FOOL (Fight of Our Lives) är den första singeln från albumet som nu får musikvideo. Tre stycken sammanhängande videos under temat Fight Of Our Lives är planerade och är alla regisserade och inspelade i Los Angeles under hösten 2018. Första videon som släpps är del II i storyn, som kommer följas av den III innan vi avslutar med del I för att knyta ihop allt inom ett par veckor.

 

VINNARNA ÄR:

ALL IN-paketet: Micke Hultgren (Ludvika)

VINYLPAKETET: Anne-Louise King (Köping) och Victor Hellgren (Eskilstuna)

Om du vill beställa SIR REG-prylar, finner du här finner du HÄR.

 

 

 

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)


Stöd ROCKBLADETFACEBOOK
Klicka på LIKE i den högra kolumnen eller besök oss på FACEBOOK


Relaterade artiklar