Historien om Coldplay – Dokumentären ”A Head Full Of Dreams” exklusivt på bio 14 november

Den 14 november visas dokumentären ”A Head Full Of Dreams” om Coldplays 20-åriga karriär under endast 24 timmar på utvalda SF biografer i Sverige. Därefter släpps dokumentären som DVD den 7 december.

I ”A Head Full Of Dreams” får tittarna se exklusiva intervjuer och följa bandets resa genom de senaste 20 åren. Från de tidiga spelningarna i Camden till den senaste världsturnén från 2017 då bandet spelade för 5,5 miljoner fans.

Bakom dokumentären står Supersonics chef Mat Whitecross som tidigare regisserat den hyllade dokumentären om Oasis från 2016 och några av Coldplays mest ikoniska musikvideos; ”Paradise”, ”A Sky Full Of Stars” och ”Adventure of A Lifetime”. Whitecross har följt Coldplay sedan starten och har genom åren dokumenterat bandets musikaliska och personliga utveckling.

Se trailer här:

 

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

 


Stöd ROCKBLADETFACEBOOK
Klicka på LIKE i den högra kolumnen eller besök oss på FACEBOOK


Relaterade artiklar