Bildgalleri: King’s Call Stockholm @ Kraken

För elfte året hyllas Phil Lynott och Thin Lizzy på ett utsålt Kraken.

King’s Call Stockholm har blivit ett begrepp för älskare av Thin Lizzy‘s karismatiske frontman Phil Lynott. I år är det 33 år sedan Phil gick bort, den 4 januari 1986. Det som en gång började i ett vardagsrum hos en av arrangörerna har nu växt till utsålda tillställningar på Kraken i Stockholm.

Husbandet The Little Darlings framför varje år ett av Lizzy’s album i sin helhet och i år föll det på 1976 års release Johhny The Fox, därefter tillkommer en strid ström av gästartister från Musiksverige. I år dök det upp folk från Tiamat, Europe, Hammerfall, Crash Diet, Art Nation, Pain of Salvation, Electric Boys med flera.

Här är lite bilder från kvällen.

 

TEXT/FOTOGRAF: Roger Johansson (roger.johansson@rockbladet.se)
KONSERT: King’s Call Stockholm
ARENA: Kraken, Stockholm
DATUM: 2019-01-05

 


Stöd ROCKBLADETFACEBOOK
Klicka på LIKE i den högra kolumnen eller besök oss på FACEBOOK


Relaterade artiklar