Bildgalleri: Palaye Royale på Klubben i Stockholm 2020-03-07

Ett år efter starten släppte Palaye Royale debutsingeln ”Morning Light” under 2012 som tack vare en hängiven fanbase fick miljontals views på YouTube. Under 2014 vann de – då osignade – MTV:s Musical March Madness-tävling och slog ut världskända akter som Coldplay, Linkin Park och Tokio Hotel.

Bandets framträdanden har blivit kända för sina spektakulära och storslagna shower, uppseendeväckande utstyrslar och blivit kallade ”Rock’s next superstars” av musikmagasinet Rock Sound. Payale Royale har påbörjat en konstnärlig rörelse och bevisar gång på gång att de är här för att stanna. Kolla in Joanna Hemmingssons bilder från bandets första spelning i Sverige. 

 

FOTOGRAF: Joanna Hemmingsson (joanna.hemmingsson@rockbladet.se)
KONSERT: Payale Royale
ARENA: Klubben / Stockholm
DATUM: 2020-03-07


Stöd ROCKBLADETFACEBOOK
Klicka på LIKE i den högra kolumnen eller besök oss på FACEBOOK


Relaterade artiklar