GETWAY ROCK FESTIVAL 2014 är nu över. Det är en årlig rockfestival som hölls i Gävle mellan den 7-9 augusti. Bortsett från regn första dagen så bjöd festivalen på soligt väder och riktig hög temperatur på många av årets konserter. Lineupen för i år bestod bland annat av VOLBEAT, Airbourne, Opeth, Arch Enemy, Edguy, Doro och många många flera. Rockbladet.se's crew var på plats och bevakade festivalen. Både text, bild, live-uppdateringar producerades via Rockbladet.se, LIVE.Rockbladet.se och via sociala medier.

 

Rockbladet.se var på plats och dokumentera så mycket som vi bara hann. Vårt team bestod av Jonas Lööw, Fredrik Olofsson, Linda Hasselblad, Kady Moore och Emilia Lindberg. Nedan finner du allt material så som våra korta och fulla recensioner, våra krönikor och våra stora bildgallerier. 

Följ oss på Facebook.com/Rockbladet

Följ oss på Instagram.com/Rockbladet

Följ oss på LIVE.Rockbladet.se

 

BILDER – DAG1 (20140807)

 

BILDER – DAG2 (20140808)

 

BILDER – DAG3 (20140809)

 

RELATERADE ARTIKLAR – GETAWAY ROCK FESTIVAL 2014

GETAWAY ROCK 2015

GETAWAY 2015 FOTO: Hardcore Supstar

2015-08-07 Jonas Lööw

Hardcore Superstar var band nummer två på Green Stage.  Solen och värmen hade intagit Gävle och Getaway, och ovanpå det ställde sig killarna i Hardcore Superstar och om möjligt ökade värmen ännu lite till. En […]