ROCK THE BOAT: Accept, Nocturnal Rites mfl – Tallink Silja (Sthlm)

Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 2018-02-15 - 2018-02-16
18:00 - 17:30

Categories


Äntligen dags för årets första och hårdaste kryssning!

Biljetter/Hytter köps här.

ACCEPT
Metalbandet ACCEPT har länge haft en viktig och stadig plats på den tyska heavy metal scenen.
Bandet släppte redan på tidigt 80-tal några ikoniska metal klassiker, så som "Metal Heart", "Balls to the Wall", "Breaker" m.fl. Under 2017 har de turnerat världen över med sitt nya album "The Rise Of Chaos" – vilket återigen cementerar deras status som ledare inom sin genre. Bandet levererar mer än bara ett musikaliskt statement – det här är en upplevelse du sent kommer glömma.

NOCTURNAL RITES
Med album som "Shadowland", "New World Messiah" och "Grand Illusion" har Nocturnal Rites byggt ett utmärkt rykte världen över, med en ständigt växande fan base. Nu är de tillbaka med första nysläppet sedan år 2007. Med albumet "Phoenix" reser de sig ur askan för en kraftfull återkomst! Missa inte en kokande spelning på Rock The Boat i februari.

NIGHT DEMON
Night Demon har sina rötter i den lilla kuststaden Ventura i Kalifornien och gjorde sig ett namn på heavy metal scenen år 2012, med sin då självbetitlade EP. Lyssnare världen över har sedan dess fängslats av deras spännande, fräscha sound. Med en blandning av bland annat New Wave och British Heavy Metal, experimenterar de med både genrer och generationer. Bandet består av Jarvis Leatherby (sång/bas),
Armand John Anthony (gitarr), and Dusty Squires (trummor) och känns igen dem från singeln “Welcome to the Night”.

REVELATIONS
Revelations kommer ursprungligen från Stockholm och har sedan starten år 2012 lyckats bygga sig en trogen fanskara världen över. De har bl.a. turnerat som förband till Paul Di'Anno (ex. Iron Maiden) & Chris ”Mean Man” Holmes (ex. W.A.S.P.), och släppte 2013 sin 4 spårs EP med grymma recensioner både internationellt och i Sverige. I slutet av 2013 släpptes också en 2 spårssingel för att presentera bandets nya sångare och sound. Låten "Grip of Darkness" genererade bl.a. 50.000 lyssningar på Spotify under bara några månader, och nu släpps den efterlängtade fullängdaren ”Gatekeeper” via Sliptrick Records. Revelations talar till den del av publiken som saknar den klassiska 70 tals hårdrocken.

DJ: IAN HAUGLAND

Relaterade artiklar

RELATERADE ARTIKLAR – ROCK CRUISE CINDERELLA 2016