Dead by April @ Debaser Medis

Annons 

 

En kort resumé från dagens spelning på Debaser Medis idag 21/9-2011.

Dead By April hade ju som bekant release på sin nya platta Incomparable. Och det firades med att köra en rå och hård show på Debaser som var nästan fyllt till bredden. Med ett antal låtar som gamla trotjänare "Loosing you" samt nya låtar som "Calling" blandade Dead by April ordentligt och bra.

Med sig hade Dead By April bl.a. Renegade Five som supporting

Som absolut inte gjorde någon i publiken besviken med sin melodiska klassiska hårdrock. Renegade Five hade 30 minuter på sig att genomföra sitt pass, och han med klassiker som "Running in your veins" med allsång. Kul att se så pass stor del av publiken som kom in under R5:s spelning dessutom. Renegade Five kommer vi på ROCKBLADET även träffa nere i Lund nu på lördag. Kanske hinner vi med en pratstund då också.

Dagens första band på scenen var för mig personligen en nyhet.

Her Bright Skies, som själva har definierat sig till Punk / Metall, vilket absolut undertecknad kan hålla med om. En rå och "rivig" Metall med inslag av punk som verkligen gav mersmak. Kommer absolut lyssna in mig på dessa herrar nu efter att jag sett dom live och vi på ROCKBLADET kommer följa deras utveckling framledes.

Slutsatsen för kvällen, är att det här var en bra och lyckad kväll.
ROCKBLADET lottade ut två biljetter till en vinnare, och det blev som tidigare annonserats ut Leffe som vann dessa biljetter. Som nu fick tillfälle att se en helkväll av Hårdrock tillsammans med alla andra som var på plats.

Vi vill tacka alla tre banden för en grymt bra kväll för oss alla som var på plats.

Relaterade artiklar