Released – Live & Unsigned — VIP Biljetter

 

 

 

Tävlingen är avslutad och vi tackar för ditt deltagande!

 

 

 

Rockbladet har nöjet att tävla ut VIP Biljetter till dig och en vän till första deltävlingen av Released – Live And Unsigned, som går av stapeln lördagen den 24:e september. 

Platsen är Mejeriet i Lund, där en grym kväll kan utlovas. Med VIP biljetterna kommer du få tillfälle att träffa samtliga banden som är med i tävlingen. Kom och var med samt påverka genom att lägga din personliga röst på det band du tycker förtjänar att vinna årets upplaga av Released – Live And Unsigned.

Årets första deltävlingsbidrag är följande band:

Wasted Shells (Lund): Bildades under 2006 med målet att skriva ny intressant musik, inspirerad av all möjlig musik som de själva tyckte om. Fem år senare har Wasted Shells hittat sin nisch i modern thrashmetal, otaliga spelningar inför tusentals personer har gjorts och våren 2011 släppte de sin debutskiva "The Debt". Bandet fortsätter hela tiden att utvecklas men ambitionen är fortfarande densamma som när man en gång startade bandet; Att köra fullt ös medvetslös och samtidigt ha så roligt som möjligt.

Massdistraction (Malmö): Ett thrash metal band som vill återinföra rejäl metal med attityd och originalitet. De gör sin egna moderna version av thrash metal och influenserna sträcker sig från allt mellan Iron Maiden och Lamb of God. Massdistraction är just klara med en nyinspelning av förra årets EP ”Succubus” och håller nu på med en helt ny skiva med 6 nya låtar som kommer att vara färdig i höst. Bandets närmaste mål är att komma ut med sin musik till fler människor och få möjligheten att spela för en större publik.

Stone Antica (Mjölby): Bildades 2005 och beskrevs ofta som ett lokalt funk/rock band. Under årens lopp har deras sound utvecklats till något mer unikt med tyngre riff och starkare låtar, även om deras funkiga rötter lever kvar i musiken än idag. Bandet släppte sin debutplatta nyligen och singeln ”They’ll Strike You Out” har spelats i radio runt om i världen.

Scandal Circus (Helsingborg): Ett nytt band med stor glädje för att spela live. Medlemmarna har erfarenhet från tidigare band så räkna med att Scandal Circus bjuder på en bra liveshow. Scandal Circus spelar tung hårdrock med oförglömliga melodier. Bandet jobbar för att skapa ett bra helhetsintryck, där musik, framförande samt utseende paketeras och levereras.

Kom och ha skoj tillsammans med oss och alla andra som är på plats, samt gör din röst hörd.

Förutom dessa 4 kompetenta band kommer Lund & Mejeriet gästas av ingen mindre än månadens band här på ROCKBLADET, dvs Karlstads bandet, Renegade Five, som kommer ge er en tung show. Som just nu håller på som bäst med att färdigställa sin kommande platta "Nxt Gen"

Det här är en kväll och tillfälle du inte vill läsa om dagen efter utan att ha varit med själv om, så missa inte det här tillfället!

Du behöver bara göra en sak för att vara med i tävlingen.

Lämna en kort motivering till varför du ska vinna i kommentarsfältet här nedan.

Sista dag för anmälan till tävlingen är Måndagen den 19 Septermber, kl 22:00, vinnare kommer meddelas under tisdagen den 20 September.

Relaterade artiklar