ROCKnROLL Allstars gästar bl.a Göteborg

ROCKnROLL Allstars Video shoot

På fredag gästas Göteborg Rockfest för första gången av ROCKnROLL Allstars, den enda gången ROCKnROLL Allstars spelat i Göteborg tidigare var ett snabbt besök via AXE turnén. Göteborg Rockfest är en tvådagars festival den 16 & 17 September,  och kommer gästas av totalt 14 band. ROCKnROLL Allstars kliver upp på scenen på Fredag kl 21:30.

Sen bär det raka vägen till Örebro för herrarna i ROCKnROLL Allstars, där dom kommer göra ett framträdande på "Ritz Bakficka" kl 19:00 på lördag. Och det är under festivalen "Live at Heart – Örebro" tillsammans med ca 200 andra band.

 

Inte nog med det, på söndag kommer grabbarna göra ett gästspel på restaurang Fenix på Götgatsbacken i Stockholm. C.a. 15:00 kommer ROCKnROLL Allstars göra ett akustiskt framträdande. Däremellan kommed Dregen växla skivor och låtar efter sin bästa förmåga.

Så det kommer bli en riktig ROCKnROLL Allstarshelg att se fram emot. Med fullt ös från start till mål.

FREDAG: Göteborg Rockfest, kl 21:30
LÖRDAG: Live at Heart i Örebro, kl 19:00
SÖNDAG: Restaurang Fenix Götgatsbacken i Stockholm, finns på plats mellan 14-18, spelar akustiskt vid 15:00 (ca)


Stöd ROCKBLADETFACEBOOK
Klicka på LIKE i den högra kolumnen eller besök oss på FACEBOOK


Relaterade artiklar