ROCKnROLL Allstars – “Rock Bottom” Video

Annons 

 

Vi på ROCKBLADET var inbjudna att vara med på ROCKnROLL Allstars inspelning av Videon till nya kommande singeln Rock Bottom.

 rocknroll-allstars-rockbottom-7Videon utspelar sig i Max Diesel:s vardagsrum, av det vi nu kunde se genom alla tagningar som gjordes, kommer slutresultatet var hur bra som helst. Mycket lovande. Precis som allt det ROCKnROLL Allstars står för, är videons context, dvs Rock, Party och glada människor.

Party med riktigt trevliga och glada Rockers var det massor av hela kvällen lång, som senare fortsatte in på småtimmarna på Harry B James. Där flera som var med under inspelningen följde med till. 

Det som man undrar över, är att Max grannar måste var otroligt tålsamma och trevliga som "tillåter" en videoinspelning i lägenheten. Nu var det självklart inte en Livespelning med fullrigg av stärkare m.m. även om dom var på plats, samt att trummorna var dämpade, så spelades ändå musiken högt, (som sig bör när det gäller Rock i allmänhet).

Det kommer bli mycket spännande att se slutresultatet av Videon när den väl är färdigredigerad.

Låten Rock Bottom då? Ja, den låter riktigt bra. Precis som Fuck me I'm famous så är det full fart med klassiskt Rockabilly Metal sound genom hela låten. Har du sett bandet Live någon gång, så är det stor chans att du redan hört den. Oavsett om du hört den tidigare eller inte kommer du inte bli besviken på låten.

Fler bilder hittar du under Galleriet, där vi har samlat både Mingelbilder och "Behind the scenes" .

Relaterade artiklar