Ny Musik / Dagens Låt: Nickelback – When we stand together

Kanadensiska Nickelback, har ju de senaste månaderna spenderat en hel del tid i studion. Och nu börjar en del av deras alster komma ut i diverse media. Nickelback har bl.a. valt att släppa ut en del via Youtube, och här är ett smakprov från deras kommande platta.

Själv tycker jag det verkar en hel del lovande, då dom låtarna jag fått tillfälle att lyssna av är lite tuffare, råare och framförallt hårdare än dom låtar som kom med Dark Horse plattan nu senast. Även om man märker att just det här spåret innehåller en hel del "musikeffekter", allt för att göra låten lite mer radioanpassad, så känns den ändå relativt tung med klassisk Chad Kroeger raspig sång. Eller är det "Nickelback goes POP"?

Berätta och delge gärna dina reflektioner.

 

Relaterade artiklar