NY MUSIK / DAGENS LÅT- Von Benzo – Radio

Idag släpper Von Benzo sin första singel till nya kommande plattan.
Singeln med titeln Radio visar vilket kapital Von Benzo har och ger verkligen en mersmak till att få höra hela plattans innehåll senare.

När Jay var med i Idol, var det absolut ingen tillfällighet att han vann det jippot, hans röst är vass, rå och precis perfekt raspig, och det som till viss del saknades på hans Idoltid fylls nu ut genom övriga medlemmar i Von Benzo. 

Låten öppnar med tunga gitarrsriff, som sen bär upp låten igenom. Hela låten andas gammal hederlig Hårdrock, vilket har varit ett litet signum av Von Benzo genom tidigare låtar. Just sånna här låtar som får gamla Hårdrocksrävar som mig att skina upp i stort leende och bara luta sig bakåt i stolen/soffan och njuta med taktfast "lätt" trummande med ena foten. 

Personligen så ser jag verkligen fram emot hela plattan och vad den kan komma att erbjuda.

BAND: Von Benzo
LÅT: Radio
Betyg: 8/10

 

       

Relaterade artiklar