TÄVLING: Vinnaren av Ståplatsbiljetten till RHCP….

Tävlingen om ståplatsbiljetten till Red Hot Chili Peppers på tisdag den 11/10 är avgjord.

Vinnare blev Tobias Palmberg!

Stort GRATTIS säger vi från Rockbladet

Rätt svar på frågan: Rick Rubin (så klart)

Vinnande motiveringen lyder: 
för många år sedan innan jag ens lyssnade på RHCP såg jag en satans schysst tatuering på en snubbe på en bild. Vet att man inte ska copy-cat andras tattoos men denna var bara så schysst, så jag åkte ner och fick den tatuerad. Bara någon dag senare såg jag en musikvideo och vad ser jag då? Jo min tatuering på Mr. Kiedis. Letar upp bilden på nätet jag såg (man såg inte hela snubben) och visst är det Anthony på bilden.
Så, jag har en tattoo utifrån Kiedis och jag har börjar lyssnat på RHCP och fastnat som satan för deras musik efter det.

Relaterade artiklar