NY Video: Seventribe – Dream Me

 

Vinnarna av Released – Live and Unsigned 2010, SEVENTRIBE släpper idag sin nya video till låten Dream Me.

Videon som är en samlad inspelning från diverse spelningar under det gågna året i Sventribe:s framfart. Det finns knappast någon som lämnas oberörd efter att sett det här gänget på scenen. Jag själv fick nöjet att se dom på Sonisphere i somras vid Globen. Tyvärr missade jag en del i början av deras spelning, då det var långa och långsamma köer ända från Gullmarsplan till entrén. Men väl inne, så var spelningen i full fart och publiken ordentligt uppvärmda.

Att se videon är som en grym adrenalinkick i explosioner av gigantiska mått via deras scenframträdande. Jag skrev redan i somras om deras kaxiga och välorganiserade kaos på scenen. Där Moshpits är en del av scenframträdantet, att dom sen lyckades få en av dom större "Wall of death" rusningarna jag sett på länge vid Sonisphere bevisar deras enorma energi och intensivitet dom utstrålar på scenen.

Fem snabba frågor till Seventribe:

 1. Det har ju gått snart ett år sen ni vann tävlingen "Released – Live and Unsigned", Hur känns det så här med lite perspektiv? Fick ni den skjutsen som ni hoppats på?
  "Released – Live and Unsigned" är en jävligt fet tävling! Bara delmomenten i sig kan ge möjligheter för band även om man inte vinner.För våran del iom vinsten fick vi en mycket större "skjuts" än vad vi någonsin kunnat räknat med!

   
 2. Vad har "Released – Live and Unsigned" betytt för er? 
  Det känns som, och vi hoppas att detta har tagit oskulden för Seventribe! Skulle vara awesome om detta betyder att vi framöver kan mangla på skiten på heltid!

 3. Under det året som gått nu, så har det hänt grymt mycket för er, men vad har varit absolut roligast?
 4. Wacky Waving Inflatable Arm Flaling Tube Man. Annars så kan man fan inte pinpointa vad som va roligast. Allt från 
 5. att vinna finalen till att spela på 10kvadratscen för 20 pers till att stå på Sonisphere så är allt helt jävla sjukt! We love it.

 6. Tack vare vinsten, så har ni fått en hel del publicitet och skjuts framåt med olika spelningar, vilket av all gigen under det gångna året har varit mest roligt. 
 7. Det  är sant att vi har fått gjort några helt sjuka spelningar så väldigt få band någonsin får göra. 
 8. Men för oss är det viktigt att alltid leverera fullt ös på alla spelningar vi gör. Därför är varje spelning "den roligaste".

 9. Hur ser er närmaste tid ut med spelningar m.m. (tänk ett år framåt i tiden)
  Vi siktar högre och längre varje dag! Skit i allt Ibiza!

 

(Seventribe on stage @ Sonisphere 2011 – Globen Arena)

Relaterade artiklar