BANDDAGBOK: TREADSTONE – MISSION LA

 

BANDDAGBOK: TREADSTONE – MISSION LA
Vi på Rockbladet träffade trion Jonas Hermansson (Sång & Gitarr), Nisse Westfelt (Trummor) och Joakim Hemming (Bas) ifrån det svenska rockbandet Treadstone i helgen på Bandit Boat XII. Att hänga med dessa killar är allt annat än tråkigt. Det finns alltid mycket busigheter bakom hörnet. Deras speltid var kanske inte den mest tacksamma, klockan 13.30 på lördag eftermiddag, inte den lättaste uppgiften att få till en bra spelning då, publiken ligger hellre kvar i hytten än att stå och hoppa framför scenen vid den tidpunkten. Men efter ett par låtar så började det strömma in mer och mer folk som ville digga med dem till deras rockiga tongångar och stora energi på scenen.

Efter spelningen träffade vi bandet i deras louge där vi bland annat kom att prata om vad som kommer hända de närmaste veckorna framöver. Förutom att spela in bandet Treadstone jobbar killarna som låtskrivare till andra artister. De närmaste veckorna står det inför en häftig utmaning. Just i detta nu sitter de på ett plan över till LA i USA. Där kommer de att få priviliegiet att få världens bästa inspiration att skriva rocklåtar tillsammans med andra låtskrivare ifrån USA. Allt som händer i LA kommer dokumenteras via en dagboks-blogg med både text och video-inlägg. Vi är därför mycket stolta över att Treadstone kommer att publicera allt detta via Rockbladet.se under kategorin BANDDAGBOK – Treadstone. Missa inte att följa deras äventyr i rocklivets huvudstad LA här på Rockbladet.se.

Info om Treadstone:
Jonas Hermansson: Sång & Gitarr
Nisse Westfelt: Trummor
Joakim Hemming: Bas
Skivbolag: Supernova/Cosmos Music Group
Hemsida: http://www.treadstoneofficial.com
Facebook: http://www.facebook.com/TreadstoneOfficial


Relaterade artiklar