Released – Live and Unsigned – Delfinal 3 @ Sticky Fingers GBG

Released - Live and Unsigned

Annons 

 

Sista delfinalen innan den stora finalen, den 25:e November 2011, kommer nu hållas på Sticky Finger i Göteborg. Och turen har nu kommit till den stora Metal-fabriken Göteborg, som ska få visa sin sida av ny och intressant Metal.

Live på scenen är ingen mindre än "Dead by April"  

no images were found

och special guest är fjolårets vinnare "Seventribe".

no images were found

Bara genom det här utlovas härmed en kväll som ni absolut inte vill missa och framför allt, ni vill inte läsa om alls som hänt dagen efter i pressen utan att själva varit med och deltagit i Sveriges nu största tävling inom Metal & Hårdrock.

Utöver det kommer 4 starka band presenteras inom kort, vilka kommer göra upp om den 3:e finalplatsen som äger rum den 17:e december på Göta Källare i Stockholm. Massdistraction (Malmö) som vann delfinal 1 i Lund och Summoned Tide (Robertsfors) vann delfinal 2 i Stockholm är redan klara för finalen.

Var ute i god tid och boka av datumet fredagen den 25:e november för en kväll som sent ska glömmas!

Released – Live and Unsigned, tävlingen där fler än 300 band har ansökt om at få delta i deltävlingarna, där "endast" 4 band per tillfälle fått chansen att visa upp sig genom ett 15 minuters liveframträdande.

Release – Live and Unsigned presenteras och arrangeras av: Jägermeister, Sweden Rock Festival & Crank It Up

Vi ses på Sticky Fingers, fredagen den 25:e november 2011.

P.s.
ROCKBLADET kommer tävla ut VIP biljetter till eventet, håll utkik på sidan för mer information dom närmaste dagarna.
VIP Biljetterna ger dig förutom gratis inträde, förmingel med alla banden, dryck, tilltugg samt exklusivt framträdande. 
D.s.

Relaterade artiklar