THE NEVERDIES: Fansen avgör vilken låt som ska komma på den nya singeln

Annons 

 

Annons 

 

 

THE NEVERDIES: Fansen avgör vilken låt som ska komma på den nya singeln

Det är dags för The Neverdies att spela in nästa singel.  Den här gången kommer den dedikeras fansen genom att de publicerat fyra stycken demolåtar på deras hemsida.
Man får helt enkelt gå in och lyssna, därefter rösta man på sin favorit. Låten som får mest röster kommer spelas in och bli deras nästkommande singel.

De har lagt upp fyra demolåtar på sin sida i anslutning till en poll. Där ska man alltså kunna gå in och lyssna på fyra helt outsläppta låtar och rösta fram, och avgöra vilken av de fyra som är bäst och bör spelas in i studio i januari. De tyckte de va en ny grej de inte sett att så många band har gjort, och när de ändå sitter inne med ett 20-tal demolåtar till en singel med två spår tänkte de: varför inte?

De hoppas att deras fans kommer börja känna sig mer delaktiga i deras arbete. För det är ju ändå för dom de orkar fortsätta på den här banan med upp- och nedförsbackar. I december förra året vann de Bandit Unsigned och blev signade av Warner Music. Nu har de släppt två singlar; Never Look Back och Livin' in Hysteria. Men det har gått ett år, och de har egentligen velat få ut mycket mer material än det lilla vi lyckats erbjuda våra fans på den tiden. Så det här är en liten svar på tal, för de som tror de har legat o latat oss på soffan: "Vi är nog ett av de mest arbetande banden i Sverige, och vi hoppas det hörs och syns att vi hela tiden utvecklas."

De har utvecklats mer åt det amerikanska hållet men behållit de snygga riffen. Bara mer kontrollerat nu än innan, och med hookigare refränger.  De hoppas att det här kommer resultera i att vi blir ännu större, både i och utanför Sverige. Målet är att turnéra i USA inom de närmaste åren. Och de har märkt att deras fan-skara har växt något otroligt senaste tiden sen de började blogga. Folk följer de dagligen i den blogg där de skriver om både personliga och bandrelaterade händelser, nu får fansen som besöker bloggen även tillgång att lyssna på helt nytt material.

Låtarna de lägger ut är:

The Neverdies – Sound of a Broken Heart (demo)
The Neverdies – Outta My Life (demo)
The Neverdies – Love And Denial (demo)
The Neverdies – The Artist (demo)

Info om The Neverdies:

Kenny SilverGuitars and vocals
Billie the KidGuitars
StotteBass
RazmusDrums
 

www.theneverdies.com
 

Relaterade artiklar