TREADSTONE DAGBOK (I LA): DEL2 – Låtskrivarrekord, matorgie och vad hände egentligen på legendariska Viper Room?

TREADSTONE DAGBOK (I LA): DEL2

Då var bollen i rullning!
Inspirationen kom som ett brev på posten strax efter incheckningen på hotellet här i Hollywood. Fyra nya låtar första kvällen får ses som en hyfsad start!

Vi hade vår första co-write igår med Peter Atanasoff (se bilden ovan), mest känd som gitarristen i bandet i "From Dusk ´Til Dawn" men han gör även musiken till bl a Tarantinos och Robert Rodrigues övriga filmer. Han gör även några fantastiska låtar ihop med Norah Jones för er som vill kolla in det. Det var 3 timmars intensivt jammande på VÄLDIGT HÖG VOLYM i hans vardagsrum (hans fru låg tydligen i influensa på övervåningen) som resulterade i 5 låtar, förmodligen någon form av rekord :). Han fattade vår grej direkt men tillförde en ny skön vibb, kul!

Idag har vi hängt i studion hela dagen, börjat göra demos på låtarna som skrevs igår och det utlovas riktiga Treadstone-klassiker.

Kände helt plötsligt att vi måste ha en lista här i vår Blogg/Dagboks-historia och vad kan vara bättre än att lista dagens bästa och sämsta grej… Nej vi vet, så här kommer dagens intelligenta inlägg.

DAGENS VINNARE:
Våra kära vänner i bandet Carolina Liar som lånade ut sin studio på Sunset Blvd till oss under de veckorna vi är här. Fick nycklarna idag så dagens vinnare är utan tvekan dessa pojkar.

DAGENS FÖRLORARE:
Viper Room som hade mage att stänga precis när vi äntrat baren och började ta över showen!!!

Mycket i det här landet handlar om mat och vi är inte sena med att hänga på tåget så vi tänkte bjuda på lite skön matinspiration i form av ett bildepos:

Over and out!

/Jonas, Nisse & Jocke
 

Info om Treadstone:
Jonas Hermansson: Sång & Gitarr
Nisse Westfelt: Trummor
Joakim Hemming: Bas

http://www.treadstoneofficial.com/
http://www.facebook.com/TreadstoneOfficial

Relaterade artiklar