TREADSTONE DAGBOK (I LA): DEL6 – Sista delen – Thanksgiving & Ned-cabbad Mustang


(Ho ho ho, finn ett fel på den här bilden?!)

TREADSTONE DAGBOK (I LA): DEL6 – Sista delen – Thanksgiving & Ned-cabbad Mustang

Bongiorno!

Då var vi helt plötsligt på europeisk mark igen…
Två veckor i Kalifornien skulle man ju t o m rekommendera till sin värsta fiende vilken dag som helst i veckan. Kan de nu bara få igång det där ”nya” flygplanet, som skjuts upp i stratosfären och sen rakt ner igen på andra sidan jorden som en raket ungefär (jag kan ha drömt det här också), så hade man ju sluppit känslan av att blivit överkörd av flygplanet istället för att sitta i det.


(Nisse filosoferar utanför studion Crossroads of the world)

Vad har vi gjort sedan senast då?
Det var ju thankgiving i torsdags (eller ”Happy Franks Giving” som Månsson önskade alla) och det ville man ju testa att fira. Problemet är bara att under Thanksgiving så töms gatorna eftersom alla firar det här spektaklet hemma så det slutade med att fyra svenska snubbar och en norrman körde någon skandinavisk variant på Sunset Strip. Om någon hade försökt skriva in oss i Mötley Crue´s biografi ”The Dirt” efter vår insats den kvällen så hade vi antagligen strukits ur förordet… You can´t win ´em all!

I fredags var det dags för en dos av vår käre vän Peter Atanasoff igen. Han bjöd hem oss på förmiddagen för att kolla om det ”kanske dyker upp några bra idéer” och det gjorde det förstås fast den här gången på lite mer normal volym på förstärkarna, måste berott på att det var helgdag… Inte ens en gitarrist med en handmålad gitarr av regissören Robert Rodriguez vågar bråka med grannarna på Black Friday.

Vaknade på lördag morgon av att vår alldeles egna feelgood-leverantör Peter Månsson knackade på dörren till vårt hotellrum och utlovade 30 grader, strålande sol och frukost på Primo på i Hollywood. 5 min senare satt vi i hans nercabbade Mustang och hade som sagt, Feeling!!!

Om det är något annat band som råkar läsa den här dagboken/bloggen så rekommenderar jag, om ni inte redan har en sån som Månsson runt er, att ni skaffar en sådan… De kommer från Varberg så börja leta där.

Dagbokens totala vinnare:
Treadstone i LA! Det kanske var första gången vi var där som band men absolut inte sista.

Dagbokens totala förlorare:
Vem vill avsluta med något negativt?!?


(Peace brothers, det här är livet på en pinne)

Ok, det var allt från oss för den här gången men håll utkik så kommer vi säkert tillbaka med fler rapporter framöver!

Peace!

/Jonas, Nisse & Jocke

Info om Treadstone:
Jonas Hermansson: Sång & Gitarr
Nisse Westfelt: Trummor
Joakim Hemming: Bas

http://www.treadstoneofficial.com/
http://www.facebook.com/TreadstoneOfficial

Relaterade artiklar