Vinnarna Summoned Tide svarar på 5 snabba frågor

Summoned Tide från Robertsfors vann ju som känt deltävling 2 i Released – Live and Unsigned, som hölls den 29/10 – 2011 på Harry B James i Stockholm
Vi fick tillfälle att ställa 5 snabba frågor till bandet.

Annons 

 

Hur känns det nu direkt efter vinsten?
Så jävla grymt. Det går faan inte beskriva all det glädjerus som finns just nu.Att vinna det fanns inte på kartan. Vår manager trodde det men det är ju han det! Men vi hoppades ju på Wild Card-platsen.  Men när det inte var en enig jury som inte röstat som publiken då visste vi att "Ja Jävlar det blev vi!

Vad var det som gjorde er till vinnare, dvs vad gjorde att ni stack ut ifrån mängden?
Det var Jennifer. Nej det var Rickard, nja det var Nicklas eller Jimi. Det kan ju ha varit Micke också. Men vad eller vem vete tusan, men vi hade ju bevisligen det som juryn sökte efter och med det kommer man långt.
 
Era låtar är ju normalt relativt långa, men ni han med att riva av 3 låtar, hur mycket kändes det för er att ni skurit i kanterna på låtarna?
Det funkade bra och vi kände att låtarna satt fortfarande kvar och det var bra övergångar. Så för oss var det helt ok att nagga lite i kanten för att passa in på 15 minutarn.
 
Scenen på Harry B James var inte den största i världshistorien, finalen går ju på Göta Källare, och där är det mycket större scen, vad har vi att vänta av er då?
Nää Micke du har helt rätt, scenen var ju fan mindre än vår managers badrum. Och vi som är ett band som vill ha yta att synas och röra oss på blev ju hämmade. Men på GK då jävlar blir det drag kan vi lova.
 
Clichéfråga, men hur ser ni på era chanser på finalen den 17:e december?
Vi har en oerhört stor chans att vinna finalen. Minst lika stor som dom andra banden som kommer uppträda. Men vi kommer köra vår grej ända in i mål och OM vi står som vinnare, ja då är vi just det VINNARE I ÅRETS RELEASED-LIVE & UNSIGNED 2011
 
Text & Foto: Micke Andersson @ ROCKBLADET

Relaterade artiklar