BONAFIDE DAGBOK (ON TOUR UK): Del3 – Fortsatt generatorstrul, kyla och snö…

 

BONAFIDE DAGBOK (ON TOUR UK): Del3 – Fortsatt generatorstrul, kyla och snö…

Har ägnat 2 timmar frysande i en turnébuss med generatorfel. Helvete vad jobbigt… Men va fan… bara att bita ihop. Sitter nu på en servicestation och inväntar en ny van. Förhoppnings i Grimsby om ett par timmar.

Kom ganska bra med snö i dessa delar igår, men chauffören står på som fan ändå. Han har ju sommardäck…

Ikväll kommer Crash Diet och hälsar på i Grimsby. De har en day off och spelar på samma ställe imorgon kväll. Lär vara en bra klubb med traditionell eftersläckning i källaren… bara för inbjudna… Får se hur man känner sig. Bildebaclet tog en del på krafterna…

Hörs!

/Mikael, Pontus, Niklas, Martin

Intervju av Hard Rock Hell 2011

Live – Dirt Bound – Från Hard Rock Hell 2011
Inspelad av BONAFIDE Swiss Street Team

Relaterade artiklar