Julklappstips – Bandit Awards 2012

JULKLAPPSTIPS 1

Det är ju bråda dagar för allting kring Juletider just nu, och alla är vi väl som bäst på med inköp av sistaminutenjulklappar. Här kommer ett tips från Rockbladet.se på en alldeles utmärkt Julklapp som garanterat kommer räcka hela vägen in i Februari.

Annons 

 

BANDIT ROCK AWARDS 2012

Som går av stapeln den 18:e Februari 2012, och i de anrika lokalerna hos Münchenbryggeriet, Stockholm, Södermalm.

Klara band till eventet för Livespelningar sen tidigare är:

Samt nyligen avslöjade banden

 

En helt perfekt julklapp att ge bort till din nära och kära helt enkelt, självklart ska du passa på och rösta på dina favoritband! Se till att inte missa det här eventet, det är länge sen Seether exempelvis var i Sverige senast, och vem vet när dom ens kommer tillbaka nästa gång.

Fler band kommer presenteras på Bandit Rock i Januari!

Rösta På Bandit Awards

Läs mer om eventet

Köp Biljetter

 

 

 

 

Relaterade artiklar