JULKLAPPSTIPS – Jäger in a Box

Jägermeister in a (Luxury) Box

Annons 

 

Har du fortfarande julklappar att hinna med och köpa, som du har svårt att bestämma dig för vilken julklapp Pojkvännen, Flickvännen, maken, frun, svärfar, svärmor, farfar, farmor, morfar eller mormor? Vi på Rockbladet.se tipsar dig då om "Jägermeister in a Box". Nej, det är inte en pappersförpackning, utan betydligt mycket mer exklusivt än så, det är en flaska Jägermeister i en grym plåtförpackning. Varför inte passa på att köpa en till dig själv och pryda ditt barskåp när du är i farten för inköpet till någon av dina nära och kära.

Jägermeister som verkligen satt sin pränt på Metalscenen, och vad är inte mer passande än just lite Metal & Jägermeister. Varför inte skölja ner sillen med en alternativ "nubbe". Med sin söta bitterhet som kommer från 56 olika kryddor och örter, med bl.a. Kanel, Kryddnejlika, Kardemumma, Kryddpeppar osv, borde även den mest inbitne Aalborg-räven inse att det finns goda smaker från andra delar än Danmark.

Och se till att skynda för att köpa denna utgåva, då det endast levererats totalt 27000 till systembolaget.

Systembolagets artikelnummer: 749
Alkoholhalt: 35,0 % 
Smak: Söt, kryddig smak med en ton av bitterhet.

Relaterade artiklar