NYHET: METALLICAS 30-ÅRSFIRANDE

 

NYHET: METALLICAS 30-ÅRSFIRANDE

Metallica är mitt upp i firandet av sitt 30-års-jubileum. Firandet pågår hela veckan i San Fransisco med fyra stycken spelningar på The Filmore. Första spelningen gjordes i förrgår. Förutom Metallica så hade de bjudit in den förre basisten Jason Newstedt som deltog i låtar som Harvester of Sorrow, Apocalyptica spelade med i låtar som One och No leaf clover, John Marshall (som blev känd som James Hetfields standin under touren 1986, då efter James blivit skadad av en pyroteknisk olycka) spelade Sad but true, Bif från Saxon var med och spelade Motorcycle Man så klart, Sean Harris och Brian Tatler från Diamond Head, vilken sagolik kväll för alla inblandade.  Det är ju dessutom tre spelningar kvar att njuta av, undrar vad de kommer bjuda på då?

De passade även på att spela en outgiven låt, Hate Train, som spelades in under Death Magnetic inspelningen.
Passa på att lyssna på den nedan samtidigt som du ser ett bildmedley av Metallica.

BILDKÄLLA: Metallica.com


 

Relaterade artiklar