Scorched Tundra Festival 2011 @ Sticky Fingers

Mellandagsfestival på Sticky Fingers ikväll!

Ikväll Onsdagen den 28/12-2011 öppnas dörrarna på Sticky Fingers i Göteborg för en sjukt bra festival med kaotisk och hård Metal. Band som kommer ställa sig på scenen är

  • Marionette
  • Zombiekrig
  • As You Drown
  • Age of Woe
  • Eldrimner

Där alla banden lovar en hård kväll, där ni garanterat kommer få användning av all lagrad energi från Julmaten under helgen som just genomlidits.

Marionette som just värmt upp sig genom en Europaturné tillsammans med Dead By April, samt nyligen släppt sitt tredje studioalbum "Nerve", kommer garanterat ge alla på plats en minnesvärd kväll.

Zombiekrig med sitt tempofyllda Trash Metalsound, kommer garanterat dom få väggarna att böja sig i takt med musiken. Och med det mycket ovanliga inom Trash Metal, så är texterna dessutom på Svenska.

As You Drown, även dom med tung hård Trash Metal, men med mer Scream & Growl. Som släppte sin senaste platta "Rat King" som kom ut i Oktober 2011.

Age of Woe, grabbarna med den agressiva Punk Metalsoundet. Som nyligen släppte sin 7" EP lös till världen.

Eldrimner, precis som Marionette, med ett melodiskt Hardcore, Trash sound. Likt Zombiekrig, har bandet även dom Svenska texter.

Dörrarna öppnas ikväll kl 19:30 på Sticky Fingers, priset för entré är det ringa 100 svenska riksdaler. Med andra ord räcker pengarna även till en och annan öl eller valfri annan dryck med för den delen.

Mer om festivalen kan du läsa här.

Relaterade artiklar